Style By LS

Style By LS

God dagens gott folk, hoppas ni har en bra dag och ser fram emot en härlig och efterlängtad helg. Innan jag går på helg tänkta jag skriva ett inlägg till er, som ska handla om företaget Style By LS. Det är företaget som hjälpte mig med homestyling i Lomma inför visningen av min lägenhet.

Många av er vet säkert att jag precis har flyttat till min nya lägenhet, något som jag har sett fram emot i flera veckor. Nu när det är gjort tänkte jag ta mig tiden och skriva lite om det och den hjälpen som jag har fått under flyttens gång. Det här företaget har verkligen hjälpt mig och jag uppskattar dem och deras hjälp riktigt mycket. Jag tog hjälp av dem för att lägenheten skulle bli fint inredd inför visningen. Själv är jag inte särskilt bra på det här med inredning, vilket i sin tur leder till att min lägenhet inte var speciellt detaljerad och fin. Jag hade bara standard saker, så som möbler och någon enstaka inredningspryl. När jag sedan skulle ha visningen av lägenheten kände jag inte att min inredning var tillräckligt tilltalande, därför tog jag hjälp med homestyling i Lomma av det här företaget. Efter att jag hade fått deras hjälp med inredningen blev min lägenhet riktigt fin, den var full av fina detaljer som gjorde mycket trots att de var små. Visningen gick jättebra och jag fick många intressanter, vilket jag tror verkligen beror på hur inredningen i lägenheten såg ut. Med det sagt förstår ni säkert att jag gillar det här företaget riktigt mycket, därför kan jag rekommendera dem och deras homestyling i Lomma otroligt starkt. 


Kommentarer är stängda.