Trappstädning i Uppsala

Trappstädning i Uppsala

Godmorgon!

Dagen vi har väntat på är här, det har blivit dags att för ett sista pass på jobbet innan helgen är här. Jag blev lite avundsjuk på de som jobbar med trappstädning där jag bor, de hade bara våra trappor kvar innan de fick gå på helg. Nu vet inte jag hur lång tid det tar med deras trappstädning men jag kan tänka mig att det slutar om bara någon timme. Jag brukar allt som oftast stanna på väg till jobbet och prata lite med dem som utför trappstädning hos oss. De är alltid så glada och positiva vilket ger mig en perfekt start på dagen. Jag trivs så bra i min lägenhet i Uppsala och det beror väldigt mycket på folket som rör sig kring huset, städfirman som utför trappstädning, fastighetsskötaren och alla grannar är supertrevliga. Det är aldrig som det har hänt tidigare, men det kan vara för att jag aldrig har bott i Uppsala innan. Alla här i Uppsala kanske är så trevliga, vem vet.

Nu till helgen ska jag bara ta det lugnt, jag tänkte köpa med mig en stor påse med godis hem efter jobbet och spendera hela fredagen i soffan. Problemet är att jag känner mig själv väldigt bra och jag vet att det brukar aldrig sluta med en lugn helg, antagligen så kommer det ringa någon kompis här under dagen som har planerat in något kul. Jag kan inte komma ihåg senaste gången som jag spenderade en hel helg utan att gå ner på stan i Uppsala, det hade nog behövts men samtidigt så känner jag ett begär av att fånga all den lediga tiden som ges. Min mamma sa alltid att man kan vila i ett annat liv och jag gillar den tanken. Nu måste jag fortsätta med jobbet här men vi hörs!


Kommentarer är stängda.