Fullt upp på vår städservice i Solna

Fullt upp på vår städservice i Solna

Hej på er alla fina följare

Här i Solna skiner solen men det är ganska kyligt

Idag har våran städservice fullt upp med att städa både privata hem och företagslokaler runt omkring Solna. Det är ett härligt jobb för man får röra på sig mycket och de man är hos uppskattar så mycket det vi gör. Innan var det mer vanligt att städservice var något som företag anlitade men nu är det lika vanligt att privatpersoner gör det. Det gäller att göra varje jobb toppenbra för är kunderna inte nöjda så finns det så många andra konkurrerade företag som de kan vända sig till.

Vår städservice har lyckats bygga upp ett gott rykte om oss och det är vi både stolta över och måna om att behålla. Man tar inga kunder eller uppdrag för givna och när man visar tacksamhet för att de väljer just oss så brukar de också bli väldigt nöjda och visa tacksamhet tillbaka. Nu på morgonen har vi varit i en stor företagslokal och städat innan de började jobba och sedan haft frukostfika innan vi ska bege oss till ett familjehus och städa medan de är på jobbet och i skolan.

Efter lunch ska vi städa trapphus i ett område med lägenhetshus och det sista idag blir en flyttstädning så vi har fullt upp. Men det är roligt att det är så varierande och jag jobbar idag tillsammans med en kollega som jag har väldigt roligt tillsammans med. Vissa uppdrag gör man själv för att det är ett sådant som en person gott och väl klarar själv. Men andra gånger är det så mycket eller ska bli färdigt så fort så då behöver man vara två eller fler. Hoppas ni har en riktigt härlig dag så hörs vi snart igen. Kram på er!


Kommentarer är stängda.