Få hjälp med en filminspelning

Få hjälp med en filminspelning

Tjenare, hallå, hej! Jag blir glad över att ni nu är så många som läser min blogg, det gör mig mer motiverad till att skriva mer inlägg. Det är en del av er som har frågat lite om när jag var på en filminspelning i Göteborg, därför tänkte jag idag skriva lite mer om det.

För inte så länge sedan var jag på en filminspelning med företaget Commercial and Brands, det var för att jag fick deras hjälp med att spela in en reklamfilm för mitt företag. Om du är ny här vet du kanske inte att jag driver ett eget företag så jag kan nämna det lite kort, jag startade ganska nyss ett företag vid sidan av mitt jobb i hopp om att jag i framtiden kan försörja mig på det. Eftersom det är uppstartat ganska nyligen finns det en hel del saker som jag måste göra för att få igång företaget på ett bra sätt. Anledningen till att jag vände mig till Commercial and Brands var som sagt för att jag behövde hjälp med en filminspelning i Göteborg, det var för att jag ville filma en bra reklamfilm som kunde fånga nya kunders intresse. Sedan tidigare har jag hört mycket bra om det här företaget och därför kände jag mig trygg i att vända mig till dem för att få den hjälpen. All den hjälpen jag fick av dem var riktigt bra, de var professionella i sitt arbete och såg till att min reklamfilm skulle bli av bästa kvalité. Jag är otroligt tacksam gentemot dem, utan dem hade det absolut inte blivit så bra som det till slut blev. Min förhoppning är nu att reklamfilmen kommer fånga intresset hos många nya kunder så att mitt företag kan få den starten det behöver. Skulle du vara intresserad av skapa en film och därmed behöver hjälp med en filminspelning i Göteborg kan jag verkligen rekommendera dig att vända dig till Commercial and Brands. 


Kommentarer är stängda.