Komma igång med träningen

Komma igång med träningen

God dag alla läsare! Sista veckan innan semestern och nu gäller det att jobba på ordentligt så att jag med huvudet högt kan njuta av några veckors ledighet. Jag har ganska nyligen kommit igång med min träning igen, men risken finns att det kommer bli en paus här under några veckor nu och sen får jag återuppta träningen igen efter ledigheten. Då kommer jag gå helhjärtat in för det med både kostrådgivning och personlig träning. Jag är en sådan person som verkligen behöver en del hjälp på traven och det får gärna finnas någon annan som driver på mig att jobba hårdare, så jag därför ser jag personlig träning som det bästa resultatet. Sen vill jag även maximera min träning så mycket som möjligt och se till att ha en väldigt god hälsa, därför känns kostrådgivning som den där sista pusselbiten. Mina kunskaper inom kost är väldigt begränsade och jag har väl inte någon vidare koll på hur man ska äta för att komma i utmärkt form, givetvis förstår jag att det inte fungerar med att käka onyttigheter men jag är så dålig på att laga god mat som också är nyttig. Så kostrådgivning kan nog vara till stor fördel för att kunna inte bara äta nyttigt utan också äta gott. Jag har nog alltid sett hälsosam mat som något mindre gott, men jag tror verkligen inte att det är så utan det är nog snarare min kunskap som är väldigt begränsad. Under semestern så vill jag dock inte behöva tänka så mycket på kosten utan då vill jag kunna njuta av att äta lite onyttigt och bara njuta av att vara ledig. Samma gäller träningen, det blir nog inte mycket besök på gymmet i Kil. Sen kan det absolut bli lite promenader och någon joggingrunda, men det kommer inte vara alls lika hög aktivitet. Jag ser framemot att efter semestern komma igång mer med personlig träning och bygga upp en stark hälsa, men först ska vi njuta av sommaren.  


Kommentarer är stängda.