Massage för att komma ner i varv

Massage för att komma ner i varv

God morgon allihopa! Det känns lite som att jag har vänt på dagarna, jag vet inte vad som har hänt med sömnen men det går verkligen inte att somna. Vilket blir ett väldans problem eftersom att jag måste upp klockan sex varje morgon för att gå till jobbet, med andra ord blir det inte många timmars sömn. Jag har en teori om att jag är lite stressad och det leder till att jag tar väldigt lång tid på mig att komma ner i varv, men massage kan vara lösningen. De senaste veckorna har jag snittat fem timmars sömn vilket är på tok för lite, nog har jag klarat mig genom arbetsdagarna men det är fortfarande på snudd att jag somna när jag åker hem från jobbet i Landskrona. Som jag sa så tror jag att lösningen kan ligga i massage och det står jag fast vid, förutsatt att problemet i sin tur ligger i stress. För även fast det är ljust väldigt länge på kvällarna nu så har jag möjligheten att få det relativt mörkt i sovrummet, så det ska inte bero på det. Jag står nog fast vid att det är stress och då tror jag mycket väl att massage kan hjälpa mig släppa på de spänningarna som jag har. Nu är det tveksamt om jag hinner få någon tid innan helgen, med tanke på att det redan är torsdag och jag har inte ens kollat efter en ledig tid än. Men i början av nästa vecka hade varit perfekt och jag vill nog gärna gå på en behandling runt eftermiddagen eller kvällen så att jag känner mig avslappnad när jag ska sova. Nu måste jag få i mig en kopp kaffe, annars kommer jag somna här vid skrivbordet kan jag lova er, men ha en fantastisk fin dag.  


Kommentarer är stängda.